• New
Piccocasa Bow Tie Ovet Cover спално бельо комплект с калъфи за възглавници Queen Lavy Blue

Piccocasa Bow Tie Ovet Cover спално бельо комплект с калъфи за възглавници Queen Lavy Blue

оценявам:
BGN 1.33

Продукти
На склад

Размер : 1 завивка капак 90 x 90 инча, 2 калъфи за възглавници 20 x 30 инча Пакетът се предлага с покритие на одеяло и 2 калъфи за възглавници. Както покритието на завивката, така и калъфките за възглавници са проектирани с дантелено уплътнение, което е просто и прекрасно.Покритието на завивката е изработена от висококачествен полиестер от полиестер микрофибър, проектиран елегантно с перфектна комбинация от издръжливост и мекота. 4 скрити ъглови връзки поддържат одеялата фиксирана на място, което позволява различната ви стойка за спане и осигуряване на по -голям комфорт през нощта. Piccocasa 3 части папийонна покривка за покритие на покритие с 2 възглавници Queen lavy синьо изработено от меко модернизирана полиестерна микрофибърна тъкан. Комплектът с твърдо цветово легло създава релаксираща среда за сън. Проектиран със затваряне на връзките на лъка, за да се запази неподвижно. Удобно е за зареждане и изваждане на вътрешното ядро.

Характеристики

Може и да ви хареса

Коледна лепенка за леене на ленени бегачи парти декорация зимен празник трапезарна маса бегач на закрито декорации за трапезарна маса

BGN 2.67

универсална : тя перфектно може да украси дългата ви трапезарна маса, кухненска маса, камина, камина, тра

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.