• New
Домашен текстил 3D Влак печат мека декор за спалня корица на корицата с възглавница, Калифорния Кинг

Домашен текстил 3D Влак печат мека декор за спалня корица на корицата с възглавница, Калифорния Кинг

оценявам:
BGN 42.66

Продукти
На склад

Комплектът за постелки е изработен от висококачествена полиестерна тъкан от микрофибър, която е супер мека и удобна Отворът с цип е достатъчно широк, за да може да премине огромен юрган. Най -добрият избор за декорация на домашна спалня. Освен това е идеален подарък за деца, любовници и приятели. Прост модерен подарък за тийнейджъри, момчета, момичета, мъже или жени. Висококачествено 100% мек микрофибър, перфектно усещане за кожа, способност за дишане, издръжлива, лека и удобна. Затваряне на Zipper, тази корица на одеяло е затваряне на цип със скрито затваряне с цип в долната част, за да го поддържа красива и мека на допир. Покрийте или юрган в нашата висококачествена модна корица, така че да можете да се насладите на спокойно пътуване за почивка - добавете слой от модни и свежи елементи в стаята си и го накарайте да се координира с модерни, естествени или други декоративни елементи. Поради разликата между дисплея и светлината, моля, вижте действителния цвят на получения продукт. Освен това е идеален подарък за деца, любовници и приятели надолу корицата на Dovet е идеалният избор за собствениците на жилища със сложен вкус на декорация в дома. Стилът на костюма за покритие на юрган може да украси добре спалнята. Затварянето с цип ви позволява да вмъкнете и премахнете завивката, когато имате нужда от него. Има 4 ъглови ленти на четирите ъгъла, които могат да помогнат за поставяне на юргана или надолу юрган в правилното положение, предотвратяване на нея да се изплъзне в куп Ден на майката, Ден на бащата, Хелоуин и Коледа.

Характеристики

Може и да ви хареса

Коледна лепенка за леене на ленени бегачи парти декорация зимен празник трапезарна маса бегач на закрито декорации за трапезарна маса

BGN 2.67

универсална : тя перфектно може да украси дългата ви трапезарна маса, кухненска маса, камина, камина, тра

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.