• New
Крайни коктейлни салфетки за коктейл с текстилни плат

Крайни коктейлни салфетки за коктейл с текстилни плат

оценявам:
BGN 7.59

Продукти
На склад

Коктейлни салфетки са петна проходи NFPA 701-2010 Тест# 1 10 х 10 -инчовите квадратни полиестерни салфетки са отличен избор за вашата сватба, парти, домашно хранене, коледни и Деня на благодарността и други специални събития.Тези платнени коктейлни салфетки са проектирани да бъдат устойчиви на бръчки и оцветяване и разполагат с безпроблемен дизайн със северни ръбове. Поради вариациите в компютърните монитори, цветовете нюанси могат да варират във външен вид от екрана до екран. Тъй като салфетките са изработени от траен полиестер, те са машинно миещи се и могат да се използват безброй пъти. 3 дузини малки коктейлни салфетки с размери 10 х 10 инча отстрани. Моля, потърсете Ultimate Textile за съвпадение и допълващи елементи във всички форми и размери. Материална промивна тъкан. Ледена праскова 10 х 10-инчов квадратни коктейлни салфетки са перфектните миещи се и многократни напитки салфетки за вашия домашен декор, сватба, ресторант, парти и други специални събития.

Характеристики

Може и да ви хареса

Sunnymall стол покрит сватбена декорация на сватбена декорация солиден цвят полезен прахоустойчив ленти за многократна употреба на стола

BGN 5.60

Дължината и ширината на този продукт е 70см и 12см Такава страхотна крила за стол е подходяща за декориран

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.