• New
Коктейлни салфетки за коктейл от памучно платно - градини тил голям златен тъмен флорален екзотичен бохо перо геометрия бохемски геометричен печат коктейл салфет?

Коктейлни салфетки за коктейл от памучно платно - градини тил голям златен тъмен флорален екзотичен бохо перо геометрия бохемски геометричен печат коктейл салфетки с лъжица

оценявам:
BGN 3.33

Продукти
На склад

С Spoonflower всеки дизайн е изработен от независим дизайнер на повърхност, който получава комисионна при всяка продажба и всяка поръчка се отпечатва и пришива само за вас! Моля, обърнете внимание, че докато сме направили всичко възможно да представим цвета точно, цветовете могат да се представят на екрана на компютъра по различен начин, отколкото върху отпечатаната тъкан Направен по поръчка в САЩ. Памучно платно на бельо. Сгънат подгъв, Top Stitching Thread, избран да съответства на дизайна. Комплект от 4, платни коктейлни салфетки.Коктейлни салфетки Бохемски бохо военноморски златен модерен тъмен флорален екзотичен комплект от 4 Elevate вашето пространство с този комплект от 4 очарователни коктейлни салфетки! Те са чудесен начин да донесете поп цвят и характер на партита и събирания, а когато са сгънати, те служат като случайни шарени калъфки.

Характеристики

Може и да ви хареса

Sunnymall стол покрит сватбена декорация на сватбена декорация солиден цвят полезен прахоустойчив ленти за многократна употреба на стола

BGN 5.60

Дължината и ширината на този продукт е 70см и 12см Такава страхотна крила за стол е подходяща за декориран

Информация за получаване

Всички наши клиенти предпочитат да не пропускат най-добрите продукти и продажби, но какво ще кажете за вас? Не пропускайте най-доброто, което можете да си купите сега. Високо качество и надеждност от доверен продавач.